Yamaha Márkakereskedés és Szerviz                        

 

ÚJ Yamaha értékesítés

 

Szalonunkban forgalmazzuk az összes Magyarországon kapható Yamaha modellt. Értékesítési területünk elsősorban Budapest és környéke. Az innen érkezőket speciális kedvezményekkel várjuk!

 

Harmati Árpád Tel: 30/221-2271

 

 

 

Használt motor kínálat, felvásárlás
bizományos értékesítés

 

A tőlünk vett használt motorokhoz Yamaha állapotlapot, és egy év garanciát adunk.

Jó áron, készpénzre megvesszük eladó motorodat, vagy ha ráérsz és többet szeretnél, adj bizományos megbízást!

 

Tel: 70/308-7777 vagy 30/221-2271

 

 

 

 

 

 

 

Márkaszerviz, alkatrész
 

15 éves tapasztalattal Yamaha garanciális, időszakos és javítási munkákat végzünk. Előre egyeztetett időpontban a szerelés megvárható, és a szalonból végig figyelemmel kísérhető.

Gyári alkatrészek, 6 hónap szavatosság, számla. A munkáról pontos elszámolást adunk ügyfeleinknek.

 

Munkafelvétel Tel: 30/638-1757 vagy 70/620-3324

garanciális hiba esetén ingyenes beszállítás
Yamaha assistance: 06/1/429-0000

Motor eladás: válaszd a Yamahát!

Motor eladás kedvező áron, a Yamahától megszokott, kiváló minőségben - ha új, vagy használt motort vásárolnál, válaszd a Harmati Yamahát!

Megérkezett a tavasz, ami egy motoros számára egyet jelent a szezon kezdetével. Ha eladó motorokat keresel, számos internetes portálon, illetve kereskedésben találhatsz olyan típusokat, amik megfelelőek lehetnek, ám, ha a lehető legjobbat szeretnéd, érdemes a Harmati Yamaha kínálatában keresgélned!

A kínálatunkban új és használt eladó motorokat találhatsz, és a Yamaha teljes kínálatát lefedjük, tehát akár utcai, akár sport, vagy túra motorkerékpárt szeretnél vásárolni, nálunk megteheted. Használt motorjaink egytől-egyig szervizeltek, az áraink pedig kedvezőek, így mindenképp érdemes felkeresned kereskedésünket Budakeszi főútján, ahol a későbbiekben szervizszolgáltatásainkat is igénybe veheted.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, és szeretnéd megtekinteni az eladó motorokat, illetve, ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Motorszervizt keresel?

Megbízható motorszervizt nem egyszerű találni, de most ne menjünk bele azokba a történetekbe, amelyek szájról szájra terjednek, és esetenként újságok címlapjára is kikerülnek - mindenki tudja, miről beszélünk. A bizalom márpedig olyasmi, amit ki kell érdemelni, és ha valaki eljátssza, az kihatással van a pályatársai renoméjára is.

Motorszervizünk ez ellen igyekszik tenni, vagyis mi szeretnénk lenni a pozitív ellenpólus. Ha hozzánk fordulsz motorod meghibásodása, vagy egy rutin átvizsgálás kapcsán, biztos lehetsz benne, hogy minden javítást elvégeztünk, mindent átnéztünk, és még véletlenül sem felejtettünk ki semmit. A lehető legkiválóbb minőségű alkatrészeket szereljük be, mert tudjuk, mennyire fontos a megbízhatóság és a biztonság.

Ha megbízható, a munkájára igényes motorszervizt keresel, válassz bennünket, és garantáljuk, hogy nem fogod megbánni a döntésedet! Amennyiben kérdésed lenne, vagy időpontot szeretnél egyeztetni, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

© 2023 by Car Dealership. Proudly created with Wix.com

YAMAHA HARMATI +36703087777 2092 Budakeszi Budaörsi út. (Shell kút mellett a főúton)

Elérhetõségek
Telefon: +36 70/308-7777
E-mail: yamaha@harmati.hu