top of page

Tesztmotorjaink:

 

ELKELT!

XTZ700.webp

Yamaha: Tracer9 GT+, Tracer7, MT-07, Tmax560, X-Max 300, XSR125, MT03, 
Benelli: TRK702, TRK502, TRK251, Keeway: Vieste 125 XDV, Vieste 300, 302C
Suzuki: DL650, DL800, 
Feltételek:
A tesztmotorokat 20 perces kipróbálásra adjuk ki. Szükséges érvényes jogosítvány, lakcím kártya, megfelelő védőruházat és a felelősségvállalási nyilatkozat.
 

Akciós ajánlatok:

 

Yamaha 2024 review.webp

Egyedi ajánlatért írj a yamaha@harmati.hu címre.

További akcióink!

benelli-logo.png
keeway-logo-vector.png
37c752_f3259b80d352445ba1a4d1caebb92349.webp

YAMAHA

MT ajánlat

Eladó motorkerékpár: válassz megbízható helyről járművet! 

elado-motorkerekparjaink.jpg

Eladó motorkerékpárok, minőségi járművek, kiváló ajánlatok, vásárolj megbízható helyről, és nem érhetnek kellemetlen meglepetések!

Ha motorvásárlásról van szó, sokan néznek körbe magánszemélyek hirdetései között. Ez nem biztos, hogy megfelelő döntés, ugyanis ezeknél a járműveknél sokkal nagyobb a kockázata azoknak a rejtett hibáknak, amik miatt szinte folyamatosan javításra van szükség.

 Amennyiben Te nem szeretnél jelentős kiadásokkal számolni már közvetlenül a vásárlás után, ismerkedj meg eladó motorkerékpárjainkkal!

Eladó motorkerékpárjaink garantáltan nem fognak csalódást okozni. A megvásárolt járművel teljesen átadhatod magad a vezetés élvezetének, semmilyen kellemetlenség, több hetes szervizelés nem szakíthatja meg az önfeledt programot. Kiváló modellek közül válogathatsz. Bármelyik motorkerékpárt is választod végül, biztos lehetsz abban, hogy elégedett leszel a járművel.

Alapozd meg a megfelelő körülményeket a motorozáshoz, vásárolj megbízható helyről járművet, és nem érhetnek kellemetlen meglepetések! Ha bővebb információkra lenne szükséged, keress bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

bottom of page